Kampagner

Top-up olie

Hvis du kører lange turer, kører i bjerge, trækker en trailer eller en campingvogn, er det vigtigt at holde øje med oliestanden i din bil. Derfor anbefaler vi, at du altid har en liter top-up olie i bilen, så du kan fylde olie på efter behov. Hos CAL har vi den rigtige olie til dig, der bevarer motorgarantien og reducerer risikoen for, at bilens motor bliver ødelagt. 

Vi kontrollerer også gerne oliestanden for dig og efterfylder med olie, hvis det er nødvendigt. Det skal du ikke betale ekstra for – du betaler kun for olien. 

1 L Total Top-up olie fra kr. 178,-


Rensning og kontrol af bremser 

Bremserne på din bil er altafgørende for din og dine medbillisters sikkerhed. Det er derfor vigtigt at vedligeholde dem, så bremseevnen ikke reduceres. Du kan få renset og kontrolleret din bils bremser hos CAL. Få en komplet rensning af for- og bagbremser til kr. 798,-*

Rensning og kontrol af forbremser:  kr. 399,-*

Rensning og kontrol af bagbremser:  kr. 399,-*

 

*Tillæg for tromlebremser


Rensning af motor 

Når din motor er ren, kører den bedre, den er mere økonomisk og din køreglæde bliver større. Det er derfor en god ide at holde bilens motor ren. Additiv øger forbrændingens renlighed og slider mindre på motoren. 

Additiv til benzin- eller dieselmotorer kr. 89,-

Intensiv rens af dieselmotor kr. 1.599,-

Rens af dieselmotor kr. 1.199,-

 


Skift tandrem hver femte år 

Det er vigtigt at holde øje med, at din bils tandrem ikke er for gammel og slidt. Tandremmen er en vigtig del af motoren, og hvis den springer, kan det resultere i motorhavari.

Suzuki anbefaler, at du får skiftet tandremmen hvert femte år eller ved et bestemt kilometertal, du finder i din instruktionsbog. 

Udskiftning af tandrem fra kr. 2.995,-


Rensning af aircondition og klimaanlæg 

Din bils aircondition- og klimaanlæg skal vedligeholdes, så det køler bedre og holder længere. Vi råder vores kunder til at få foretaget et serviceeftersyn hvert andet år. 

Service kr. 995,-

Du kan opleve, at dit klimaanlæg eller din aircondition lugter, når du tænder den. Derfor anbefaler vi at rense anlægget hvert tredje år. Vi kan lave en effektiv rensning og fjerne lugt og alle bakterier for dig.

Rens kr. 395,-

Samlet pris for service og rens kr. 1.250,-

 

 
Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn