Privatleasing

Slip for bekymringerne om reparationer  

Mange vælger leasing når de skal have ny bil. Og det er ikke uden grund. Når du leaser din bil kan du sætte dig bag rattet uden at bekymre dig om uforudsete udgifter til værkstedsbesøg.
 

Fordele når du leaser din bil

Når du leaser din bil, betyder det, at du ikke ejer bilen, men i stedet langtidslejer du den, og du kan i perioden benytte den akkurat lige, som du vil. Derudover er der en række andre fordele: 

  • Du skal ikke lægge lige så mange penge i førstegangsydelse som ved et traditionelt billån
  • Du får fast, månedlig udgift – det betyder, at du ikke får overraskelser, der kan bringe dit budget ud af kurs 
  • Service er en del af leasingaftalen, og du slipper dermed for uforudsete værkstedsregninger 
  • Garantiperioden gælder i hele den periode, du leaser din bil. Leaser du eksempelvis i 36 måneder, gælder garantien i alle månederne  
  • Vi tilbyder dig en fordelagtig forsikring 
  • Du kan tanke og vaske din bil med rabat. Hos CAL har vi lavet rabataftaler med benzinselskaber både i Danmark og i udlandet 
     

Økonomi

Når du leaser en bil, betaler du en førstegangsydelse, og derefter betaler du en ydelse hver måned. Prisen er afhængig af, hvilken bil du har valgt, og hvor mange kilometer du kører i leasingperioden. 
 

Når leasingperioden er slut

Når leasingperioden udløber, laver FDM en uvildig rapport. Har bilen kun spor af almindeligt brug, tager vi den retur, som den er. Har bilen deciderede skader, skal de udbedres først.
 

Læs mere:

Her kan du læse FDMs gode råd om privatleasing: 

http://www.fdm.dk/biler/bilkoeb/privatleasing

 
Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn