Finansiering

Hvad med dit budget?

Vi tilbyder finansiering af både nye biler og brugte biler. På den måde kan du få mere for dine penge. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på den bil, du drømmer om. Så ved du, hvad du skal forholde dig til. Når du får et konkret tilbud fra os, slipper du for at huske alle informationer og tal i hovedet.

Lad os rådgive dig

 

Finansier din bil eller betal kontant

Uanset om du låner pengene til din bil, eller du betaler den kontant, har du friheden til at bestemme, hvornår du vil sælge din bil igen og købe en ny.

Der findes forskellige måder at finansiere dit bilkøb på. Den oftest anvendte finansieringsmodel er at betale 20 % af bilens pris i udbetaling og de resterende 80 % i månedlige rater.

Hvis vi skal hjælpe dig med finansieringen, tilbyder vi en model, hvor du ikke behøver at betale de 20 % i udbetaling.

Størrelsen på de månedlige rater afhænger både af, hvor stort et beløb der lånes, og hvor lang tid løbetiden på lånet er. Du har desuden altid mulighed for at betale hele restbeløbet, hvis du ønsker det.

 

Tip til afviklingen af dit billån

Hvis du køber din bil med en finansieringsløsning, er det en god ide at sørge for, at dit billån afvikles i takt med nedskrivningen af værdien – og gerne et skridt foran. For når du afdrager billånet hurtigere end værdien på bilen forringes, får du overskud, når bilen sælges. På den måde har du penge til udbetalingen af en ny bil.

Vi hører til blandt de bedste

Vi ser ofte, at vi er billigere end banker og andre udbydere, når vi laver billån. Vores finansiering af Suzuki-biler gør det nemt og overskueligt for dig at købe ny eller brugt bil. Også hvis du skal skifte lån, for at sikre dine bildrømme nu og her.

 

Lån penge med fast rente

Vi tilbyder hos CAL finansiering med fast rente. På den måde er du garanteret mod, at renten stiger, og du er sikker på en fast ydelse gennem hele låneperioden. Så slipper du for uforudsete overraskelser og ekstraregninger.

 

Lån penge med variabel rente

Du kan også vælge at låne pengene til din nye bil med variabel rente. Med en variabel rente følger renten markedet i låneperioden. Det betyder, at det bliver billigere, hvis renten falder. Men hvis renten derimod stiger, stiger din betaling også.

 

Privatleasing er måske bedre for dig

Hvis du ikke er klar til at hverve dig en ny bil, kan det være, at leasing er en bedre løsning for dig. Leasing kan være en god løsning, hvis du vil have mulighed for at skifte bil lidt oftere, eller hvis du kun skal bruge bilen i en begrænset periode.

Du kan læse mere om privatleasing her.

 

Hvis du er i tvivl, så kontakt os

Hvis du er i tvivl, om du skal finansiere eller lease din næste bil, hjælper vi gerne med at finde den rette løsning til dig.

Klik her og få et råd

 
Kontakt os eller bestil et serviceeftersyn